درباره ما

making with love

More than 100 hours of work per week

a family tradition

our story

ساندویچ 

که در زبان  انگلیسی: sandwich نوعی غذاست، که شکل ساده آن از سبزیجات، برشهای گوشت، پنیر یا سایر مواد غذایی در میان نان، درست می‌شود. این نوع خوراک، در قرن ۱۸ میلادى توسط یک کنت قمارباز انگلیسى از بس به قمار و ورق علاقه داشت ، دستور مى داد غذاى گوشتى او را به صورت حاضرى و لاى نان گذاشته سر میز قمار بیاورند که مجبور نباشد برای خوردن غذا میز قمار را ترک کند نام او «جان مونتاگو، ارل ساندویچ»، بود. بزودی خوردن ساندویچ در تمام قاره اروپا همه‌گیر شد و نام آن به زبان فرانسه و المانی هم راه یافت، از آن هنگام ساندویچ، به دلیل سادگی در تهیه کردن، قابلیت همراه بردن با خود و تنوع بسیار آن، تقریباً به همه دستورهای غذایی در کشورهای غربی راه یافت. انواع گوناگونی از ساندویچ‌ها در کشورهای مختلف وجود دارند به‌طوری‌که در قالب سرد و گرم و از انواع مختلف نان که لابلای آن مواد غذایی از قبیل: ژامبون، مرغ، تخم‌مرغ، ماهی، گوجه‌فرنگی، خیار، کاهو و غیره گذارده باشند، تشکیل می‌شوند. همبرگر به عنوان یک ساندویچ فوری و گرم یکی از غذاهای اصلی مردم دنیا  محسوب می‌شود.

تصاویر متعلق به وارطان لند می باشد

تاریخ ساندویچ در ایران

تاریخچه ساندویچ در ایران باستان، شاهزاده های ساسانی گوشت دودی گوساله را در سفر های جنگی خود میل می کردند اما با شکل کلی ساندویچ که بعد ها در اروپا شکل گرفت تفاوت بسیاری داشت.پس از انقلاب کمونیستی در شوروی مخالفان به ایران سرازیر شدند. آن ها در گیلان و تهران ساکن شدند. غذای مورد علاقه آن ها که عمدتا ( کالباس، سوسیس، ژامبون ) بود که برای تهیه آن از گوشت خوک های اهلی و وحشی که زیستگاه آن در شمال ایران بود شروع به تهیه کالباس و سوسیس و ژامبون کردند. کارگاه های اولیه تولید سوسیس و کالباس در ایران ابتدا در گیلان و سپس در تهران توسط مهاجران ارمنی تاسیس شد.

اولین ساندویچ فروشی

در سال های اولیه ورود ساندویچ در ایران ، افرادی که برای غذا خوردن وارد ساندویچی ها می شدند محترم شمرده نمی شدند و دلیل آن برمی گردد به نوع زندگی و فرهنگ قدیمیان که علاقه بیشتر آن ها به غذا های چلوکبابى و چلوخورشتى بود و در عصر ناصری اگر فردی به ساندویچی می رفت، می گفتند فلانی سفره درست و حسابی ندارد. این حواشی به مرور زمان با گسترش مغازه های ساندویچی در هر منطقه پایان یافت.

Perfect balance of taste and texture.

Pete Walters, Luke caffe

اولین کارخانه سوسیس و کالباس ایران

کارخانه کوچکی در سال ۱۳۰۹ در تهران به نام (اصل بلور) که بعدها پس از چند نفر دیگر، به فردی به نام آقای میکائیلیان واگذار شد. میکائیلیان دومین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس در ایران است. محل این کارخانه واقع در مجیدیه در شمال شرق تهران است. در سال ۱۳۳۷ هجری شمسی اولین کارخانه بزرگ سوسیس و کالباس در جنوب غربی تهران در یافت آباد تأسیس شد که بنیانگذار و وارث آن آقای آرزومانیان می‌باشد.

محدوده ارسال سفارشات

ارسال برای خیابان آقاعلیخانی ،گلستان تا انتها ،شیراز جنوبی و شیخ بهایی جنوبی از همت تا خیابان 64 بصورت رایگان و از سمت غرب تهران شهرک والفجر تا جنوب ابتدای کارگر شرق تا توانیر شمال تا ده ونک شیخ بهایی شمال میدان ونک جنوب تا میدان فاطمی انتهای یوسف آباد ،جهان آرا ،کردستان با دریافت مبلغ پیک ارسال می گردد.

اسکرول